Prosus Koers / PROSUS Put-optie apr-2021 88,00 » Realtime koers (Optie ... : Onder de hoofdaandelen kregen de kwartaalcijfers van philips een licht positieve ontvangst met een koerswinst van enkele tienden van een procent.

Prosus Koers / PROSUS Put-optie apr-2021 88,00 » Realtime koers (Optie ... : Onder de hoofdaandelen kregen de kwartaalcijfers van philips een licht positieve ontvangst met een koerswinst van enkele tienden van een procent.. Jul 15, 2021 · ubs herhaalt het koopadvies voor prosus. 1 day ago · aex opent lager. Jul 10, 2021 · prosus gaat het voelen. Het aandeel prosus daalde afgelopen maandag met 6,0% nadat de chinese autoriteiten verschillende beursgenoteerde technologiebedrijven verder de duimschroeven hadden aangedraaid. De beurswaarde van prosus ligt nu ruimschoots onder de boekwaarde van alle bezittingen.

Gisteren daalde de koers met 6,54 euro naar 51,50 euro, waarmee het aandeel wordt gewaardeerd op 30 keer de winst. Jul 15, 2021 · ubs herhaalt het koopadvies voor prosus. De bedoeling was om de korting op de intrinsieke waarde te verkleinen, wat niet echt gelukt is. Prosus kocht voor 1,37 miljard dollar eigen aandelen in. Onder de hoofdaandelen kregen de kwartaalcijfers van philips een licht positieve ontvangst met een koerswinst van enkele tienden van een procent.

Aandeel Prosus lijdt onder Tencent en korting | IG NL
Aandeel Prosus lijdt onder Tencent en korting | IG NL from a.c-dn.net
De beurswaarde van prosus ligt nu ruimschoots onder de boekwaarde van alle bezittingen. Het verval is vorig jaar december ingezet bij een koers van 82 euro. Jul 27, 2021 · prosus wordt verhandeld voor 24 keer de getaxeerde winst. Sequoia is evaluating investment in gitcoin and back dive again, while infra.market, which was valued at $200. Sinds de piek eerder dit jaar is de koers van beide aandelen met bijna 30% gedaald. Prosus kocht voor 1,37 miljard dollar eigen aandelen in. Een daling van tencent met nog eens 24% naar 410 hk dollar zal navenant doorwerken in de koers van prosus. Daarenboven kocht het 3,63 miljard dollar aandelen van moederbedrijf naspers in.

Prosus kocht voor 1,37 miljard dollar eigen aandelen in.

Jul 27, 2021 · prosus wordt verhandeld voor 24 keer de getaxeerde winst. De bedoeling was om de korting op de intrinsieke waarde te verkleinen, wat niet echt gelukt is. De beurswaarde van prosus ligt nu ruimschoots onder de boekwaarde van alle bezittingen. Jul 10, 2021 · prosus gaat het voelen. Jul 13, 2021 · prosus investeert in sectoren die doorgaans eerder profiteren van de coronacrisis. Gisteren daalde de koers met 6,54 euro naar 51,50 euro, waarmee het aandeel wordt gewaardeerd op 30 keer de winst. Voor prosus ligt een steun op 72 euro. Prosus | nieuwe maatregelen beijing drukken koers: Onder de hoofdaandelen kregen de kwartaalcijfers van philips een licht positieve ontvangst met een koerswinst van enkele tienden van een procent. Jul 07, 2021 · prosus ventures is in advanced stages of talks to lead an investment in upstox. Prosus kocht voor 1,37 miljard dollar eigen aandelen in. De koersontwikkeling van tencent en prosus gaan hand in hand. In europa staat de koers van tencent al geruime tijd onder druk.

1 day ago · aex opent lager. Sinds de piek eerder dit jaar is de koers van beide aandelen met bijna 30% gedaald. De beurswaarde van prosus ligt nu ruimschoots onder de boekwaarde van alle bezittingen. De koersontwikkeling van tencent en prosus gaan hand in hand. Prosus kocht voor 1,37 miljard dollar eigen aandelen in.

Koers aandeel Naspers in de lift en notering in de AEX ...
Koers aandeel Naspers in de lift en notering in de AEX ... from cdn.lynxbroker.com
1 day ago · aex opent lager. Sinds de piek eerder dit jaar is de koers van beide aandelen met bijna 30% gedaald. De beurswaarde van prosus ligt nu ruimschoots onder de boekwaarde van alle bezittingen. Jul 15, 2021 · ubs herhaalt het koopadvies voor prosus. Jun 25, 2021 · op de dag van de publicatie van de jaarcijfers daalde de koers van prosus met circa 3 procent. In europa staat de koers van tencent al geruime tijd onder druk. Jul 27, 2021 · prosus wordt verhandeld voor 24 keer de getaxeerde winst. Onder de hoofdaandelen kregen de kwartaalcijfers van philips een licht positieve ontvangst met een koerswinst van enkele tienden van een procent.

De bedoeling was om de korting op de intrinsieke waarde te verkleinen, wat niet echt gelukt is.

Gisteren daalde de koers met 6,54 euro naar 51,50 euro, waarmee het aandeel wordt gewaardeerd op 30 keer de winst. Prosus kocht voor 1,37 miljard dollar eigen aandelen in. Jul 27, 2021 · prosus wordt verhandeld voor 24 keer de getaxeerde winst. Jun 25, 2021 · op de dag van de publicatie van de jaarcijfers daalde de koers van prosus met circa 3 procent. Naspers is met 73% van de aandelen prosus de grootste aandeelhouder. 1 day ago · aex opent lager. Sinds de piek eerder dit jaar is de koers van beide aandelen met bijna 30% gedaald. Voor prosus ligt een steun op 72 euro. Sequoia is evaluating investment in gitcoin and back dive again, while infra.market, which was valued at $200. In europa staat de koers van tencent al geruime tijd onder druk. De bedoeling was om de korting op de intrinsieke waarde te verkleinen, wat niet echt gelukt is. Daarenboven kocht het 3,63 miljard dollar aandelen van moederbedrijf naspers in. Het verval is vorig jaar december ingezet bij een koers van 82 euro.

Jul 13, 2021 · prosus investeert in sectoren die doorgaans eerder profiteren van de coronacrisis. In europa staat de koers van tencent al geruime tijd onder druk. De bedoeling was om de korting op de intrinsieke waarde te verkleinen, wat niet echt gelukt is. Jun 25, 2021 · op de dag van de publicatie van de jaarcijfers daalde de koers van prosus met circa 3 procent. Jul 27, 2021 · prosus wordt verhandeld voor 24 keer de getaxeerde winst.

AEX RELX ASML en Prosus
AEX RELX ASML en Prosus from cdnx.usmarkets.nl
Het verval is vorig jaar december ingezet bij een koers van 82 euro. Jul 15, 2021 · ubs herhaalt het koopadvies voor prosus. Een daling van tencent met nog eens 24% naar 410 hk dollar zal navenant doorwerken in de koers van prosus. Jul 13, 2021 · prosus investeert in sectoren die doorgaans eerder profiteren van de coronacrisis. De koersontwikkeling van tencent en prosus gaan hand in hand. Het koopadvies van donderdag 24 juni 2021 wordt herhaald. 1 day ago · aex opent lager. Jul 27, 2021 · prosus wordt verhandeld voor 24 keer de getaxeerde winst.

Jun 11, 2011 · stock analysis for tencent holdings ltd (700:hong kong) including stock price, stock chart, company news, key statistics, fundamentals and company profile.

Jul 27, 2021 · prosus wordt verhandeld voor 24 keer de getaxeerde winst. Een daling van tencent met nog eens 24% naar 410 hk dollar zal navenant doorwerken in de koers van prosus. In europa staat de koers van tencent al geruime tijd onder druk. Jul 15, 2021 · ubs herhaalt het koopadvies voor prosus. Jul 07, 2021 · prosus ventures is in advanced stages of talks to lead an investment in upstox. Sequoia is evaluating investment in gitcoin and back dive again, while infra.market, which was valued at $200. Gisteren daalde de koers met 6,54 euro naar 51,50 euro, waarmee het aandeel wordt gewaardeerd op 30 keer de winst. Het koopadvies van donderdag 24 juni 2021 wordt herhaald. Onder de hoofdaandelen kregen de kwartaalcijfers van philips een licht positieve ontvangst met een koerswinst van enkele tienden van een procent. Voor prosus ligt een steun op 72 euro. Naspers is met 73% van de aandelen prosus de grootste aandeelhouder. Het verval is vorig jaar december ingezet bij een koers van 82 euro. De koersontwikkeling van tencent en prosus gaan hand in hand.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook